Je eigen event bij Golflounge Amsterdam

Jouw event waarbij sport en ontspanning feilloos samenkomen!

JOUW EVENT OP MAAT!

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw teamuitje of je eigen bedrijfsevenement? Eentje die een sportieve activiteit combineert met een ontspannen setting? Kom dan naar Golflounge Amsterdam!

Op een paar minuten rijden van de A9 vind je de perfecte plek waar golf, food & fun samenkomen. De perfecte ingrediënten voor je groot of kleinschalig evenement!

Op factuur betalen? Neem dan contact op via info@golfloungeamsterdam.nl

Het perfecte teamuitje in Amsterdam

Golflounge Amsterdam is dé plek voor het organiseren van jouw teamuitje. Samen met je collega’s beleef je een geweldige dag, waarbij je tijdens het golfen geniet van onze beste hapjes en drankjes. Van gyoza’s tot aan de Hollandse bitterbal, wij hebben het allemaal.

Vervolgens je collega’s inmaken op de Trackman en daarna dineren in de brasserie van Golfcentrum De Hoge Dijk, waar je kunt genieten van de diverse gerechten. Klinkt als een geslaagde dag, toch?

Organiseer je eigen teamuitje!

Testimonials

 

Organiseer je eigen bedrijfsevenement 

Je eigen kledinglijn lanceren op een unieke en sportieve manier? Of een netwerkborrel organiseren voor Young Professionals? Voor grote bedrijfsevenementen staat Golflounge Amsterdam ook voor je klaar om van jouw evenement een succes te maken.

Met een capaciteit van 200 gasten en alle expertises en benodigdheden hebben we alles in huis om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Tijdens het evenement zorgen de hosts en medewerkers van Golflounge Amsterdam ervoor dat het evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Met onze overdekte afslagplaatsen sta je altijd droog en de heaters zorgen voor een heerlijke temperatuur om samen te genieten. Een gezellige bar met goede dranken, fingerfood en vriendelijk personeel maken de beleving compleet.

Parkeren kan bij ons op de ruime bewaakte parkeerplaats, waar je voor de hele dag maar 1 euro betaalt. Waar vind je dat nog meer in Amsterdam? Precies, helemaal nergens!

Ontdek Golflounge Amsterdam

Deze bedrijven gingen je voor

Kleinschaliger bedrijfsevenement

Een korte break met een zakelijke relatie? In alle rust vergaderen of brainstormen op een unieke locatie met een klein gezelschap? De boxen binnen de Golflounge maken dit mogelijk en zijn van alle gemakken voorzien: een comfortabele zitgelegenheid en een beeldscherm.
De boxen geven totale vrijheid en worden gebruikt om te vergaderen, golfen en borrelen. Wil je alleen gebruik maken van de box zonder spel en verzorging? Dat kan ook! Er is beschikking over twee VIP boxen voor max. 12 personen per box. En een private-box voor max. 6 personen. De privéruimtes zijn aan te passen aan de gewenste capaciteit door ze te koppelen of van elkaar af te sluiten.

Kosten van een box
De huurkosten van een VIP-box bedragen € 250,00 voor 2 uur.
Wil je langer dan 2 uur vergaderen, netwerken of golfen in een box?
Verlengen kost € 125,00 per uur.

Informeer naar de mogelijkheden of boek direct een box via onderstaande button.

Boek jouw box