Bedrijfsuitje bij de Golflounge

‘De verrassende combinatie met sport en activiteit’

 

Zoek je een unieke locatie voor een business event of bedrijfsuitje? Eentje die een sportieve activiteit combineert met een ontspannen setting? Op een paar minuten rijden van de A9 vind je Golflounge Amsterdam. Met een breed scala aan mogelijkheden is het dé plek voor een zakelijk event. Alle faciliteiten zijn aanwezig om onbezorgd te genieten. Het golfen doet de rest.
Op factuur betalen? Neem dan contact op via info@golfloungeamsterdam.nl

Boek jouw box

‘ Zondag 2 april hebben wij ons golfmerk LENDgolf gelanceerd bij Golflounge Amsterdam. Dankzij het schitterende weer en de goede zorgen van Golflounge was de lancering een groot succes! Bedankt!’

Niels Drent / LENDGOLF

Faciliteiten en ruimtes

Golflounge Amsterdam is goed bereikbaar. Parkeren kan op de ruime bewaakte parkeerplaats. De locatie biedt een luxe loungeruimte, met een maximum capaciteit van zo’n 200 gasten. Daarnaast zijn er kleinschalige boxen beschikbaar die te koppelen zijn en een afgeschermde ruimte bieden voor vergaderingen of break-outs. Vanuit alle ruimtes is er een overdekte afslagplaats. Qua audiovisuele middelen is alles aanwezig. Van beamer tot LED-verlichting en schermen waarop via narrow-casting een volledige branding van je bedrijfsevent mogelijk is in de stijl van het bedrijf. Er staat een DJ-opstelling waarop eenvoudig is in te pluggen. Een gezellige bar met goede dranken, fingerfood en vriendelijk personeel maken de beleving compleet. Uitgebreide cateringmogelijkheden zijn op aanvraag mogelijk. Overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving zijn er genoeg.

Meer informatie Boek jouw box

Testimonials

Businessevent in de Lounge

De Golflounge is geschikt voor grotere bedrijfsevenementen zoals:

  • Seminars
  • Presentaties
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Productlanceringen
  • Bedrijfsborrels
  • Teambuilding

Het interieur van de lounge is modern, flexibel en comfortabel. Bij het boeken van de ruimte voor een evenement kan natuurlijk gebruik worden gemaakt van de golf- en horecafaciliteiten. De overkapping maakt het afslaan weersonafhankelijk. De Trackman schermen bieden meerdere spellen en de mogelijkheid om holes te lopen. Indien gewenst onder begeleiding van een pro. De lounge heeft een maximumcapaciteit van 200 gasten. Mocht een grotere capaciteit nodig zijn, dan is er in overleg te kijken naar de mogelijkheden. De prijzen van de lounge zijn op aanvraag.

Stel je vraag

Deze bedrijven gingen je voor

Kleinschaliger bedrijfsevenement

Een korte break met een zakelijke relatie? In alle rust vergaderen of brainstormen op een unieke locatie met een klein gezelschap? De boxen binnen de Golflounge maken dit mogelijk en zijn van alle gemakken voorzien: een comfortabele zitgelegenheid en een beeldscherm.
De boxen geven totale vrijheid en worden gebruikt om te vergaderen, golfen en borrelen. Wil je alleen gebruik maken van de box zonder spel en verzorging? Dat kan ook! Er is beschikking over twee VIP boxen voor max. 12 personen per box. En een private-box voor max. 6 personen. De privéruimtes zijn aan te passen aan de gewenste capaciteit door ze te koppelen of van elkaar af te sluiten.

Kosten van een box
De huurkosten van een VIP-box bedragen € 250,00 voor 2 uur.
Wil je langer dan 2 uur vergaderen, netwerken of golfen in een box?
Verlengen kost € 125,00 per uur.

Informeer naar de mogelijkheden of boek direct een box via onderstaande button.

Boek jouw box Meer informatie

Professionele ondersteuning nodig?

We helpen je graag bij het organiseren van jouw succesvolle zakelijke evenement! Alle expertise en benodigdheden zijn in huis om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Tijdens het evenement zorgen de hosts en medewerkers van Golflounge Amsterdam ervoor dat het evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. We zijn enthousiast en je mag van ons dan ook een snelle reactie verwachten. Vertel ons wat je wensen zijn en dan kijken we graag samen naar wat voor moois we neer kunnen zetten!

Meer informatie