Golflounge Amsterdam

Afslaan, borrelen en fun voor iedereen! 

Boek Lounge box Boek Private box Boek VIP box

Golflounge Amsterdam

Afslaan, borrelen en fun voor iedereen! 

FUN!

Is het tijd voor wat actie en gezelligheid binnen je vriendengroep? Dan ben je bij Golflounge Amsterdam aan het juiste adres! Je hebt geen golfervaring nodig en clubs worden voor je geregeld. Het enige wat je nodig hebt is een goed humeur! Stel je voor, gezellig met vrienden een balletje slaan in de zon. Wat wil je nog meer?

Kies je de lounge boxen gezellig bij de bar of golf je liever in een prive setting? Voor de lounge hebben we beschikbaarheid tot 42 personen. We hebben 2 VIP boxen voor beide maximaal 12 personen. Tussen deze 2 VIP boxen bevindt zich de Private box voor maximaal 6 personen. Ben je met meer dan 12 personen en wil je de VIP en Private boxen combineren? Neem dan contact met ons op!

 

Snel contact met de Golflounge

Bel 0294-288142 of stuur een mail voor meer informatie!

Mail ons!

vrijmibo

Organiseert jouw bedrijf regelmatig een borrel voor het personeel, zoals een vrijdagmiddagborrel? Een VrijMiBo is het perfecte moment om de week af te sluiten met collega’s door samen een leuke activiteit te gaan doen! 

Hoe kan dit nu leuker dan met golf? Iedere 1ste vrijdag van de maand met een DJ om voor een top sfeer te zorgen. 

Op factuur betalen? Neem dan contact op via info@golfloungeamsterdam.nl

VRIJMIBO organiseren Golfdag met werk?

verjaardag

Wat de leeftijd ook is, er is altijd reden voor een feestje! Op onze unieke en sportieve evenementen locatie kan je een onvergetelijke golfdag organiseren. 

Een gezellige verjaardagsborrel met de lekkerste hapjes en drankjes.

Ook kunnen we er een uitdagende golfclinic voor je organiseren. Tijdens de clinic krijg je 1 of 2 uur les van een echte golfpro! Zowel voor beginners als ervaren golfers! 

Vier je verjaardag!

Agenda

Dit gebeurt er de komende weken in de Golflounge.

Boek je event!

 

2024-06-21

2024-06-25

2024-06-29

2024-06-30

2024-07-05

2024-07-26

Vergaderen

Vergaderen op een unieke locatie omgeven door groen en weg van de drukte van de stad? Hier vind je de perfecte balans tussen rust en inspiratie, waardoor je je kunt concentreren op je vergadering zonder afleiding. Onze locatie is makkelijk bereikbaar via de A9 en biedt ruime parkeergelegenheid.

Er is gemakkelijk ruimte tot 160 personen. Alles is aanwezig: een groot presentatie scherm, microfoon en horeca faciliteiten.

Lees meer

hapjes en drankjes

Geniet van een spectaculair uitzicht op onze prachtige golfbaan terwijl je ontspant met een verrukkelijk drankje. Onze bar biedt een uitgebreid assortiment aan drankjes, van verfrissende cocktails tot speciaalbieren en heerlijke wijnen. Er is voor ieder wat wils, zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete drankje tijdens de het golfen.

Menu kaart Snel boeken