Vergaderen met een WOW! factor 

De sportiefste vergadering van Nederland! Onze vergaderruimte bevindt zich op een unieke locatie, omgeven door groen en weg van de drukte van de stad. Geen afleiding van andere groepen en na je meeting kan je gelijk een balletje slaan en overgaan op een borrel! 

Wil je eens iets anders dan een saaie vergaderzaal? Bij Golflounge Amsterdam vergader je in een grote, open ruimte met uitzicht op het groen van de Driving Range. Met onze bar kun je tijdens de vergadering genieten van een drankje en zodra alles besproken is kun je direct een club pakken en beginnen met ballen slaan!

  • Hele dag parkeren voor €1,00 per auto
  • Bereikbaar met openbaar vervoer
  • Het is mogelijk om de locatie exclusief af te huren
  • Kosteloos gebruik groot presentatie scherm, microfoon en onze DJ-set 
  • Ruimte tot maximaal 200 personen

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel 0294-288142 of stuur een mail als we even niet op kunnen nemen.

info@golfloungeamsterdam.nl

origineel vergaderen

Laat je inspireren door de prachtige omgeving van Golflounge Amsterdam. Met uitzicht op Golfcentrum de Hoge Dijk en de mogelijkheid om na de vergadering gelijk je collega’s in te maken met de leukste golf spellen!

Lunchen of dineren

Wij hebben diverse lunch en diner mogelijkheden bij de brasserie van de Hoge Dijk. Gezellig binnen, of lekker in de zon op het terras met uitzicht op de golfbaan. En dat op nog geen kwartier rijden van het centrum van Amsterdam!

Meer informatie

Direct conTact opnemen

Wil je meer weten over wat Golflounge Amsterdam te bieden heeft voor jouw zakelijke bijeenkomst? Neem contact met ons op via onderstaande knop. Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een vergadering die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Info@golfloungeamsterdam.nl