GVB / Handicap 54 halen in 2 dagen

Inschrijven

De Golflounge Academy in Amsterdam organiseert 2-daagse cursussen voor beginnende golfers, die zowel hun theorie- als praktijkexamen willen halen. Na afronding van de cursus heb je je baanpermissie en mag je zelfstandig de baan in op De Hoge Dijk en andere par-3 banen in Nederland. Om je HCP (handicap) 54 te halen heb je een score van minimaal 19 punten nodig op een par-3 baan. Vervolgens ga je aan de slag om je HCP te verlagen. 

Unieke aanbieding voor slecht € 149!

GVB halen in 2 dagen
Wij bieden je 2 golfdagen aan waarin je bij ons je GVB/baanpermissie of Handicap 54 kunt behalen. Deze dagen zijn gevuld met een flinke dosis praktijkles, waaronder het oefenen van de full swing, het pitchen, chippen en putten. Ook oefenen wij met bunkerspel en sluiten wij af met een baanles, om de geleerde theorie meteen in de praktijk toe te passen. Dit zijn de essentiële aspecten van het golfspel, die je nodig zult hebben tijdens het spelen. Tijdens de 2 dagen is er ruim de tijd om uitleg de krijgen over de theorie van het golfspel. Je kunt je inschrijven, samen met een vriend(in) of alleen.

Ook heb je bij ons de mogelijkheid om de cursus in 1 dag af te ronden!

Praktische informatie tweedaagse GVB Cursus

Golfmateriaal
Je kunt gebruikmaken van de golfclubs die wij bij de academy voor je klaar hebben staan.

Baanles
Naast oefenen op de driving range, krijg je ook 2 uur baanles, begeleid door onze professional. Hierdoor krijg je een goed gevoel voor het golfspel in de baan zelf.

NGF-examen
Ook geven wij bij deze cursus theorielessen, welke je afsluit met een officieel NGF-examen. Dit examen is essentieel voor het behalen van je GVB/Handicap 54.

Handicap registratie
Om na afloop van de cursus je baanpermissie om te zetten in een permanente registratie en je handicap bij te gaan houden kun je lid worden van een (online) vereniging. Wij kunnen dit direct eventueel vooraf voor je verzorgen ism Mygolfhandicap.nl

Per cursusweekend is er plaats voor minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht van onze professionals.

Programma 2-daagse

Dag 1:

09:50 uur Ontvangst op de driving range
10:00 uur Les op de driving range
13:00 uur Lunch (voor eigen rekening)
14:00 uur Vervolg les op de driving range
16:00 uur Theorieles
17:00 uur Einde dag 1

Dag 2:

09:50 uur Ontvangst op de driving range
10:00 uur Theorie examen
11:00 uur Les op de driving range
13:00 uur Lunch (op eigen kosten)
14:00 uur Start baanles
16:00 uur Einde cursus

Schrijf je nu in