Practice bij Golflounge

Onze overdekte Trackman Range is gratis voor gebruik en voor iedereen open om te trainen. Ook is een reservering niet nodig. Kom snel kennis maken met ons Trackman Range systeem! 

Stel je vraag

Practice bij Golflounge

Onze overdekte Trackman Range is gratis voor gebruik en voor iedereen open om te trainen. Ook is een reservering niet nodig. Kom snel kennis maken met ons Trackman Range systeem!

Wil jij je vrienden uitdagen op de driving range? Of wil je even opwarmen voordat je 9 holes gaat spelen bij Golfcentrum de Hoge Dijk. Door ons Trackman radar systeem kan je alles uit je swing halen. Lees verder voor meer informatie over het systeem! 

 

OEFENEN?

Bel 0294-288142 of stuur een mail voor eventuele vragen!

receptie@golfles.net

Hoe werkt Trackman?

Trackman is een variant op het ‘normale’ golf. Onze TrackMan Range is het radarsysteem die de ballen kan volgen op de driving range. We hebben 3 radars geïnstalleerd, 1 boven op het dak en 2 op de range, die alle baldata nauwkeurig kunnen meten.

Wat meet Trackman Range?

  • Carry

  • Rol (totale afstand)

  • Balsnelheid

  • Hoogte van de vlucht

  • Afwijking op targetlijn links/rechts (meters)

  • Afstand tot de pin (eindpunt)

Je hoeft niet te reserveren, geen lid te zijn en het gebruik van het Trackman Range systeem is op ALLE afslagplaatsen en GRATIS.

Meer informatie

Trackman games

Capture the flag, Bulls Eye of Hit it! Op de Trackman staan genoeg spellen voor een avond vertier. We hebben ze onderstaand voor je uiteen gezet. Er is altijd iemand aanwezig die kan ondersteunen bij de Trackman schermen.

Capture the flag
Er verschijnen verschillende targets (vlaggen) op het scherm, gekoppeld aan een plek op de driving range. In 3 ronden met 3 slagen kun je de vlag veroveren. Degene die het dichtst bij de vlag ligt veroverd de green.

Closest to the pin
Golfers kennen dit ook wel als de neary. Jij en de anderen krijgen een pin aangewezen. Degene die het dichtst bij de pin slaat wint!

Hit it
Iedere speler krijgt een aantal mogelijkheden. Wie het verst slaat en dus de ‘longest’ heeft wint! Wat is jouw total distance?

Bullseye
Net als bij Hit It kun je ook bij bullseye een pin selecteren. Het gaat nu alleen niet om die ene bal die dichtbij ligt maar je krijgt punten per geslagen bal. Degene met de meeste punten wint!

GRATIS oefenfaciliteiten

Bij ons mag je GRATIS gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals: de afslagplaats (driving range) en de greens om te putten en/of chippen.

Ballen kun je kopen bij de ballenautomaat onder de trap voor de driving range. 

Heb je geen eigen clubs? Dit kun je gratis lenen bij de receptie van de GolfAcademy!

Stel je vraag

Leren golfen?

De Academy in Amsterdam organiseert 1 en 2-daagse cursussen voor beginnende golfers, die zowel hun theorie- als praktijkexamen willen halen. Na afronding van de cursus heb je baanpermissie en mag je zelfstandig de baan in op De Hoge Dijk om je kaarten te lopen, je handicap te behalen en vervolgens te verlagen.

Meer informatie lessen