BIG GREEN EGG X BULLSEYE CHALLENGE

Samen met jou gaan we de volgende challenge aan! De Big Green Egg Bullseye Challenge vindt plaatst van mei tot en met september. In oktober vindt er een finaledag plaatst. Maandelijks heb je kans op fantastische prijzen! Je kan meespelen op de Driving Range en bij Golflounge Amsterdam. Op deze pagina kan je alle informatie vinden.

BIG GREEN EGG X BULLSEYE CHALLENGE

Samen met jou gaan we de volgende challenge aan! De Big Green Egg Bullseye Challenge vindt plaatst van mei tot en met september. In oktober vindt er een finaledag plaatst.

HOE SPEEL IK MEE?
Verbindt met de Trackman App en speel Big Green Egg Bullseye Challenge. Je hebt negen slagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Hoe dichter bij je doel hoe meer punten je krijgt. Hoe verder het doel weg is, hoe meer punten je kunt scoren. Je kunt zo vaak spelen als je wilt, maar alleen je beste score telt mee voor het klassement.

Meespelen is gratis en je hoeft alleen in te loggen via de Trackman App of te verbinden met de Trackman schermen in de Golflounge.

 

Prijzen

Iedere maand wint de top 3 mooie prijzen die gesponsord worden door Big Green Egg.

Bekijk de stand

FINALEDAG OKTOBER
Iedere maand gaan de top 10 beste spelers door naar de finale dag. De finale dag zal plaatsvinden in de Golflounge in oktober met 60 deelnemers. De datum moet nog bepaald worden. Tijdens de finaledag kan je de hoofdprijs winnen, namelijk een MiniMax Big Green Egg t.w.v. €1100,00.

LIVE LEADERBOARD
Mei Leaderboard

Succes en maak de meeste punten!