FAQ

Bij vragen over Golflounge Fun, Academy of Practice zit je hier op de goede pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

FAQ

Bij vragen over Golflounge Fun, Academy of Practice zit je hier op de goede pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

Golflounge Fun

Het is niet nodig om ervaring of een GVB te hebben in de Golflounge. Dat betekent dat iedereen welkom is. Wij zorgen dat de clubs en ballen klaar liggen en zien je graag!

Golflounge Amsterdam is meer dan beschikbaar voor bedrijfsevenementen. Dit kan zowel klein- als grootschalig voor jong en oud! Perfect voor een sportief uitje of een bedrijfsfeest. Kijk voor meer informatie op: Golflounge

Via ons reserveringssysteem kun je met 1 reservering meerdere Lounge Boxen reserveren. Het systeem biedt automatisch het juiste aantal Boxen aan bij het aantal personen dat je hebt ingevuld. Wil je de hele Lounge afboeken, of het gehele Private deel? Neem dan even contact met ons op via events@golfloungeamsterdam.nl

Als je zelf clubs hebt mag je deze meenemen, heb je ze niet dan hebben wij ze voor je klaarstaan! Wij hebben ook linkshandige clubs en kinderclubs. Wij hebben geen drivers!

De gemiddelde reserveringstijd verschilt per groep. Wij adviseren minimaal 2 uur. Dit geeft iedereen genoeg tijd en ruimte om af te slaan, games te spelen, en natuurlijk te borrelen.

De Golflounge is gevestigd op Golfcentrum De Hoge Dijk.
Het adres is: Abcouderstraatweg 46 1105 AA Amsterdam

Jazeker! Onze Trackman schermen zijn zo gepositioneerd dat links- en rechtshandige golfers het niet zullen raken tijdens hun swing.

In de Golflounge serveren wij verschillende borrelhappen. Bij ons kun je helaas niet dineren. Wij verwijzen je graag naar onze collega’s bij Brasserie de Hoge Dijk die je graag ontvangen voor lunch of diner! Brasserie de Hoge Dijk bevindt zich op het zelfde terrein als Golflounge Amsterdam.

Golflounge Amsterdam bevindt zich op de 1e verdieping en beschikt helaas niet over een lift. Verder is alles op de 1e verdieping gelijkvloers en beschikken wij over een invalidentoilet. Onze medewerkers zijn ten alle tijden bereid ergens mee te helpen mocht het gewenst zijn.

Buiten de veiligheidsnormen zijn er in de Golflounge geen spelregels. Zorg dat je in de Golflounge altijd achter de streep blijft op het moment dat er iemand af gaat slaan.

Dat kan gebeuren! Stuur ons even een mailtje op info@golfloungeamsterdam.nl en dan bespreken samen we de mogelijkheden.

Behalve een goed humeur hoeft niets mee naar Golflounge Amsterdam. Bij het huren van een box zit alles wat nodig is om een toffe middag of avond te hebben. Wij hebben geen drivers. Mocht je een golfhandschoentje in je bezit hebben kun je deze meenemen, maar dit is niet verplicht.

De Golflounge is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder de 16 moeten begeleid worden door een ouder of verzorger. Let op: de Golflounge bevindt zich op de 1e verdieping en beschikt niet over een lift.

Ja! Golflounge Amsterdam is centraal verwarmd met heaters. Ook op koude dagen is het binnen warm als de deuren open staan. De afslagplaatsen zijn overdekt, waardoor je ook hier droog staat.

Golfspullen zoals handschoentjes, ballen, pitchvorken etc. kun je aanschaffen in onze golfshop. Deze bevindt zich op hetzelfde terrein als Golflounge Amsterdam, maar niet direct in het zelfde gebouw. Clubs kun je aanschaffen bij onze buren, Hans Lemmens Golf. Zij bevinden zich 1 deur verder van Golflounge Amsterdam.

Golflounge Amsterdam beschikt in alle Lounge Boxen over Trackman schermen. Deze schermen maken het mogelijk games tegen elkaar te spelen en afstanden te meten. Perfecte teambuilding spellen! Meer weten over Trackman? Klik hier.

Dit kan zeker! Mocht je een factuur willen ontvangen horen wij dit graag, laat ons dit dan even weten via events@golfloungeamsterdam.nl

Welke Box goed is voor jouw groep ligt voornamelijk aan hoe groot jouw groep is. In de Golflounge hebben wij 3 typen Boxen: de Lounge Box, de Private Box en de VIP Box. In totaal hebben wij 7 Lounge Boxen, waar per Box maximaal 6 personen in kunnen. Op deze manier kunnen kleine én grotere groepen gemakkelijk in de Lounge samen spelen. Wij beschikken over 1 Private Box, waar ook maximaal 6 personen in kunnen. Deze Box is afgescheiden van de rest van de Lounge waardoor je door niemand gestoord zult worden. Onze 2 VIP Boxen beschikken over 2 afslagplaatsen per Box ipv 1 en een XL-ruimte met luxe zitgelegenheid. In deze Box kun je met maximaal 12 personen.
In de Golflounge zijn 3 typen Boxen beschikbaar. De Lounge Box (max. 6 personen), Private Box (max. 6 personen) en VIP Box (max. 12 personen). Alle boxen beschikken over een afslagplaats en comfortabele zitplaatsen. De VIP Box heeft twee afslagplaatsen.

Het wijzigen of annuleren van een reservering is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact op via info@golfloungeamsterdam.nl Voor de annuleringsvoorwaarden kijk hier.

Als u een reservering maakt bij Golflounge Amsterdam gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

  • Tot 48 uur van tevoren kunt u kosteloos annuleren
  • Tot 24 uur van tevoren kunt u annuleren met 50% teruggave van de kosten
  • Als u binnen 24 uur voor uw reservering wilt annuleren hanteren wij 100% annuleringskosten
  • U kunt tot 2 uur van tevoren kosteloos uw reservering verplaatsen
  • Bent u niet gekomen en hebben wij niks van u vernomen rekenen wij 100% kosten

Golflounge Academy

Als je nog geen golfervaring hebt raden wij aan te beginnen met onze 1- of 2-daagse cursus. Hier leer je alle basics van het golfen in korte tijd en vertrek je met jouw baanpermissie, waarmee je kunt beginnen aan het halen van een handicap.

Jazeker! Kies uit één van onze pro’s bij wie jij les wilt volgen. Klik hier voor het overzicht van onze pro’s hun agenda’s en boek zelf je les in.

Wil je vaker komen lessen? Dan is het voordelig om een 7=8 lespakket aan te schaffen. Voor meer informatie, mail naar receptie@golfles.net

We kunnen altijd bespreken of we een les kunnen verplaatsen!

Golfclubs zijn inbegrepen. Golfballen kan je kopen bij de ballenautomaat. 

Golflounge Practice

maandag 09:30 – 22:00u
dinsdag t/m vrijdag 07:00 – 22:00u
zaterdag 07:00 – 21:00u
zondag 07:00  – 18:00u

Jazeker! Bij onze receptie kun je terecht voor clubs om gratis te gebruiken om af te slaan op de driving range.

Jazeker! Kies uit één van onze pro’s bij wie jij les wilt volgen. Klik hier voor het overzicht van onze pro’s hun agenda’s en boek zelf je les in.

25 ballen kosten €2,75

50 ballen kosten €5,50

75 ballen kosten €7,50

Jazeker! Alle plekken hebben Trackman.