GVB / Handicap 54 halen in 1 dag

Inschrijven

De Golflounge Academy in Amsterdam organiseert 1-daagse cursussen voor beginnende golfers, die zowel hun theorie- als praktijkexamen willen halen. Na afronding van de cursus heb je je baanpermissie en mag je zelfstandig de baan in op De Hoge Dijk en andere par-3 banen in Nederland. Om je HCP (handicap) 54 te halen heb je een score van minimaal 19 punten nodig op een par-3 baan. Vervolgens ga je aan de slag om je HCP te verlagen.

Unieke aanbieding voor slecht € 199!

GVB halen in 1 dag
Wij bieden je een intensieve dag aan waarin je bij ons je GVB/baanpermissie of Handicap 54 kunt behalen. Deze dag is gevuld met een flinke dosis praktijkles. Waaronder het oefenen van de full swing, het pitchen, chippen en putten. Ook oefenen wij met bunkerspel en sluiten wij af met een baanles, om de geleerde theorie meteen in de praktijk toe te passen. Dit zijn de essentiële aspecten van het golfspel, die je nodig zult hebben tijdens het spelen. Tijdens de lessen legt de professional de theorie uit zodat je in de loop van de dag ook je theorie examen kunt afleggen. Je kunt je inschrijven, samen met een vriend(in) of alleen.

Ook heb je bij ons de mogelijkheid om de cursus in 2 dagen af te ronden!

Praktische informatie 1-daagse GVB Cursus

Golfmateriaal
Je kunt gebruikmaken van de golfclubs die wij bij de academy voor je klaar hebben staan.

Baanles
Naast oefenen op de driving range, krijg je ook 2 uur baanles, begeleid door onze professional. Hierdoor krijg je een goed gevoel voor het golfspel in de baan zelf.

NGF-examen
Wij geven tijdens deze cursus theorieles door de dag heen, waarna je in de loop van de dag de theorie afsluit met een officieel NGF-examen. Dit examen is essentieel voor het behalen van je GVB/baanpermissie.

Handicap registratie
Om na afloop van de cursus je baanpermissie om te zetten in een permanente registratie en je handicap bij te gaan houden kun je lid worden van een (online) vereniging. Wij kunnen dit direct eventueel voor je verzorgen ism Mygolfhandicap.nl 

Per cursusweekend is er plaats voor minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Zo krijgt iedereen ruim voldoende aandacht van onze professionals.

Programma 1-daagse

08:45 uur Ontvangst en kennismaking met de professional
09:00 uur Start cursus (les op de driving range)
12:30 uur Lunch (voor eigen rekening) en theorie examen
13:30 uur Vervolg les op de driving range
14:30 uur Start baanles
16:30 uur - 17:00 uur Evaluatie en afronding cursusdag