Clinics

Informatie aanvragen!

Een golfclinic is uitermate geschikt als event voor een personeelsuitje of zakelijke event voor relaties, maar ook voor verjaardagen, kinderfeestjes, familiedagen en andere evenementen.

Tussen Abcoude en Amsterdam ligt Golflounge Academy, een ideale locatie om een aantal uren plezierig en sportief door te brengen. Als bedrijf, club of vriendenkring kan je zelf bepalen hoe je de dag invult om met de golfsport in aanraking te komen. Leeftijd speelt geen rol, ervaring is niet nodig. Een team van gediplomeerde golfleraren (“teaching pro’s”) staat voor je klaar. Makkelijk zittende kleding en goede schoenen zijn gewenst, kleedkamers en douches zijn aanwezig, evenals bewaking van eigendommen tijdens de clinic.

Het programma van een basis-clinic bestaat uit o.a.:

– oefenen van bijv. grip, swing, enz.;
– uitvoeren van de meest voorkomende slagen zoals drive (lange bal), chip, putt.

Indien gewenst kan een baanclinic worden toegevoegd. De hele clinic bestaat dan uit 1,5 uur oefenen en 1,5 uur de baan in. De deelnemers spelen dan een aantal holes op de golfbaan onder leiding van de golfprofessional.Wie van de deelnemers heeft het grootste talent? En wie slaat er meteen een hole-in-one? Op de golfbaan vinden we de antwoorden op deze vragen!!

Een golfclinic kost €19,50 p.p. per uur inclusief alle benodigde materialen, clubs en ballen (exclusief eventuele greenfee voor de baanles) en is gebaseerd op minimaal 6 deelnemers. Voor verdere informatie, vragen of reserveringen kun je contact opnemen met de receptie van de Golfschool via de mail receptie@golfles.net of telefonisch 0294288142.