Golflounge Academy

Wij hebben voor elke golfer het ideale aanbod! Beginners, gevorderden en ervaren golfers kunnen bij ons terecht om hun golfspel te verbeteren. Wat leer jij bij ons?

Boek je les! receptie@golfles.net

Golflounge Academy

Wij hebben voor elke golfer het ideale aanbod! Beginners, gevorderden en ervaren golfers kunnen bij ons terecht om hun golfspel te verbeteren. Wat leer jij bij ons?!

Onze Golflounge Academy is opgedeeld in drie niveaus: beginners, gevorderden en ervaren golfers.

Wil jij graag de basics leren en je GVB behalen om eindelijk met je vrienden de baan in te kunnen gaan? Schrijf je dan in voor een 1- of 2-daagse cursus!

Heb jij je GVB al maar wil je graag je handicap verlagen? Kies dan voor één van de NGF stappen op basis van wat jouw huidige handicap is.

Liever een specifiek aspect van jouw golfkunsten verbeteren? Dan is oefenen met de pro echt iets voor jou!

Hiernaast bieden wij ook privé lessen met onze gecertificeerde PGA Professionals. Kom alleen of samen met een klein groepje werken aan jullie golfspel in een les waar de pro alleen aandacht heeft voor jou. De tarieven voor privé lessen staan hier onder vermeld in de tabel.

Voor golfers die meerdere lessen willen volgen hebben wij ons speciale 8=7 voordeelpakket. Voor meer informatie, zie de tabel hier onder.

Algemene voorwaarden Boek je les!

Tarieven PrivÉ en groepslessen

  Per pers: Totaal 8 = 7 voordeel  
Privéles
(25 min.)
€ 35,00 € 35,00 € 245,00
Privéles
(50 min.)
€ 65,00 € 65,00 € 455,00
Privéles
(2 pers.)
(50 min.)
€ 37,50 € 75,00 € 525,00
Privéles
(3 pers.)
(50 min.)
€ 26,67 € 80,00 € 560,00

Privéles
(4 pers.)
(50 min.)

€ 21,25 € 85,00 € 595,00

Wil je gebruik maken van ons 8 = 7 voordeelpakket? Neem contact met ons op en wij voegen het toe aan je ProAgenda account!

receptie@golfles.net

Golflessen

Wat biedt Golflounge Amsterdam Academy allemaal aan?

Van GVB naar HCP54

In 6 weken van GVB naar HCP54

GVB / Handicap 54 halen in 1 dag

Na 1 dag zelfstandig de baan in!

NGF-stap 3

In 8 lessen van HCP54 naar HCP36

GVB / Handicap 54 halen in 2 dagen

Na 2 dagen zelfstandig de baan in!

NGF-stap 4

In 8 lessen van HCP36 naar HCP28

Oefenen met de Pro

Verbeter je spel door diverse trainingen met verschillende pro's!

Trackman Range kosteloze instructie

Leer wat je kan met onze Trackman Range

Clinics

Met jouw groep op een leuke manier kennismaken met golf

Opfriscursus met baanles

Geef je golfspel een boost met een dagje golfen

Putten met Piet Hein

Masterclass putten met Piet Hein

Masterclass putten met Piet Hein

Maak putten niet moeilijker dan het is!

Gratis oefenfaciliteiten

Onze overdekte Trackman Range is voor iedereen open om te trainen. Je hoeft hiervoor niet te betalen en niet te reserveren. Kom dus snel kennis maken met ons Trackman Range systeem! Voor iedereen beschikbaar op ALLE 40 afslagplaatsen. Neem je telefoon of iPad mee en start met gericht oefenen!

Daarnaast kun je bij ons gratis oefenen op onze heerlijke oefenfaciliteiten, zowel putten als pitchen en chippen. 

Boek je les

 

Onze golfprofessionals

Boek hier je les bij een van onze golfprofessionals

Philip Broekhuysen

Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

Boek een les

John Bos

John is een gekwalificeerde professional en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het lesgeven van golf op alle niveaus - van beginners tot ervaren golfers. John is pragmatisch en gelooft dat iedereen kan leren golfen als hij/zij goed begeleid wordt - gebaseerd op een eenvoudige maar effectieve wetenschappelijke methode. Motto: wij maken golf moeilijk en technisch. Golfen is slechts één beweging leren.

Boek een les

Vasco Tilon

Vasco Tilon is een PGA AAA Head Professional en PGA Holland Mental coach. GolfTON Head coach. Hij heeft voor Golfclub Olympus programma’s geschreven voor topgolf en jeugdtalent ontwikkeling. In zijn lessen maakt hij gebruik van Trackman-data en videomateriaal.

Boek een les

Piet Hein Groenewoud

Piet Hein is opgeleid tot PGA Holland A-Professional én tot Iron Shirt of Golf-Professional. Tijdens zijn lessen maakt hij hierdoor niet alleen gebruik van de Westerse golfkennis, ook past hij Oosterse technieken uit de krijgskunst toe. Deze combinatie kenmerkt zijn unieke benadering van het lesgeven.

Boek een les

Idde Quik

Idde is een enthousiaste golfpro die jou graag helpt bij het verbeteren van jouw golfspel. Hij maakt tijdens de lessen gebruik van het Trackman systeem om inzicht te krijgen in hoe je jouw swing kunt optimaliseren.

Boek een les

Nanna van Ginhoven

Nanna van Ginhoven is naast PGA – AAA Professional tevens werkzaam bij de Johan Cruijff Academy, een HBO opleiding voor topsporters, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam. Zij is daar o.a. lecturer marketing research en zij begeleidt studenten bij het schrijven van hun scripties.

Boek een les

Dyon Lorist

Dyon is een jonge enthousiaste PGA Professional die inmiddels zijn opleiding tot B professional succesvol heeft afgerond. Met diverse overwinningen op de PGA Monday Tour en Open Golf Tour is hij een gedreven teaching pro. Door zijn uitstekende kennis en het gebruiken van nieuwe technieken helpt Dyon je graag verder je handicap en spel te verbeteren.

Boek een les

Robert Tordoir

Wil je je score in de baan verbeteren? Wil je de bal simpelweg gewoon echt fijn raken? Robert gaat enthousiast met je aan de slag om je te helpen nog meer plezier in het golfspel te krijgen en om je spel stabieler te maken. Komend jaar rondt hij de opleiding tot B-professional af.

Boek een les