Home » Events

Events

Binnenkort bij Golflounge Amsterdam

Knock-Out Challenge

 

Vanaf 19 september kun jij je als bezoeker van de Golflounge Amsterdam kwalificeren voor de Knock-Out Challenge! Meedoen is simpel.

Kies namelijk eerst de bullseye game, voer alle deelnemers in en kies jouw target wanneer je aan de beurt bent. Hoe kleiner of verder weg de bullseye, hoe meer je punten je kunt halen als je het target haalt. Ieder heeft negen ballen, dus maximaal kans om te scoren!

Achteraf vul je jouw gegevens in op onze scorekaart en tag je ons op Instagram. Wie weet sta jij dan bij de finaledag op 23 december 2022!

Swing jij in november dan ook de meeste punten binnen, dan maak je kans op geweldige prijzen zoals een Kaddey ter waarde van ongeveer 900 euro!

De Knock-Outs is een leuke challenge om te doen tijdens jouw bezoek aan de Golflounge dus daag je vrienden en familie uit!

Reserveer een loungebox

Afslaan golf Amsterdam

Topgolf Amsterdam oftewel de Golflounge is gelegen langs de A2 wat de locatie makkelijk bereikbaar maakt vanaf de snelweg. Er bevindt zich een groot bewaakt parkeerterrein voor de golf locatie waar parkeren slechts € 1 ,- kost.

Zien we je binnenkort op de Topgolf locatie in Amsterdam?

Reserveer dan je box