Events

Binnenkort bij Golflounge Amsterdam

Afslaan, borrelen en fun voor iedereen tijdens verschillende evenementen!

 

Wekelijks worden er verschillende evenementen georganiseerd. Sportwedstrijden, open feesten en andere leuke activiteiten. Sportwedstrijden worden uitgezonden op het grote scherm in de open ruimte van de Golflounge. Dit scherm is momenteel alleen te zien vanaf de lounge boxen!

Eerstvolgende evenement

27 februari Pitcher Tuesday! 🍻

Iedere dinsdag pitchers bier met 25% korting!⛳ Met uitzondering van grote partijen & eigen evenementen. Roep je vrienden bij elkaar en kom gezellig een balletje slaan!🏌️ Reserveer gemakkelijk online via het reserveringssysteem!  

 

Agenda

Cocktail Wednesday!🍹

Iedere woensdag krijg je korting op alle cocktails! De korting is 25%.⛳ Met uitzondering van grote partijen & eigen evenementen. Nodig al je vrienden uit en kom gezellig borrelen en golfen! Maak gemakkelijk online een reservering!

1 maart vanaf 17.00🎧 Golfen met DJ!

Begin de maand goed bij Golflounge Amsterdam. Het is de eerste vrijdag van de maand! Voor collega’s of vrienden de perfecte vrijmibo. ⛳️🏌️‍♂️ Reserveer snel online via onze website. Tot dan!

Apre Ski Party 16 maart 🍻⛳

16 Maart organiseren wij een Apre Ski avondje samen met MyGolfHandicap.🍻 Bestel je Jagermeister en reserveer een lounge box tot 00.00 👀 Wil je een keer golfen in het donker met lichtgevende golfballen? Meld je dan aan voor het Nachtgolf event via https://www.mygolfhandicap.nl/events Boek snel jouw box via het reserveringsmenu! ⛳

Boek jouw box