Events

Binnenkort bij Golflounge Amsterdam

Afslaan, borrelen en fun voor iedereen tijdens verschillende evenementen!

 

Wekelijks worden er verschillende evenementen georganiseerd. Sportwedstrijden, open feesten en andere leuke activiteiten. Sportwedstrijden worden uitgezonden op het grote scherm in de open ruimte van de Golflounge. Dit scherm is momenteel alleen te zien vanaf de lounge boxen!

Eerstvolgende evenement

Ryder Cup 2023

Volg de Ryder Cup 2023 bij Golflounge Amsterdam! Gezellig afslaan en ondertussen het spannendste golf toernooi live volgen. Kom jij met je golf vrienden?⛳ Reserveer snel een box.

 

Agenda

Oktoberfest zaterdag 30 oktober 🍻

Zaterdag 30 september organiseren bij een Oktoberfest! Tussen 14.00 en 20.00 hebben wij speciale aanbiedingen! Heineken silver voor €1,75 en de 2e pitcher voor maar €9,75. Boek snel jouw box!

1ste vrijdag van de maand! Golfen met DJ! 6 oktober 🎧

Begin de maand goed bij Golflounge Amsterdam. Het is de eerste vrijdag van de maand! Voor collega’s of vrienden de perfecte vrijmibo. ⛳️🏌️‍♂️ Reserveer snel online via onze website. Tot dan!

Oesters & Bubbels zondag 15 oktober 14.00 – 17.00

Oesters & Bubbels! Aanmelden kan door middel van het maken van een reservering. Kom je alleen voor de Oesters & Bubbels? Stuur dan even een mailtje! Graag bij het maken van een reservering aangeven of je geïnteresseerd ben in oesters!

F1 Abu Dhabi zondag 26 november 14.00 🏎️

Bekijk F1 vanaf onze lounge boxen op het grote scherm. Reserveer snel want vol = vol.....

Boek jouw box