Opfriscursus onder begeleiding van een PGA Professional

Ben je een tijdje uit het golf geweest en wil je weer beginnen? Of ben je net begonnen en wil je graag je basis nog wat versterken voordat je er zelfstandig tegenaan gaat? Dan is deze cursus ideaal voor jou! In 1 dag worden alle slagen behandeld, wordt je theorie bijgespijkerd en ga je de baan in met één van onze PGA Professionals. Zo ben je er weer helemaal klaar voor als je zelfstandig de baan in wilt. 

Opfriscursus • 1 dag cursus mét baanles voor slechts € 99,00

Inschrijven

Programma opfriscursus

10:00 Begin cursus: we beginnen de dag met het kennismaken met de golfpro en de rest van de groep en het doornemen van het dagprogramma.
10:00 - 13:00 Les op de drivingrange: hier worden alle belangrijke slagen behandeld door de pro. Je krijgt les in putten, chippen, lange slagen en we nemen de bunker uiteraard ook mee!
13:00 - 14:00 Lunch in de Brasserie (voor eigen rekening): tijdens de lunch zal de pro ingaan op onderdelen van de theorie.
14:00 - 16:00 Baanles: je gaat een baan lopen met de professional om wat je net geleerd hebt toe te passen in de baan. Zo kan je het de volgende keer weer met alle zekerheid zelf!
16:00 Einde cursus: om 16:00 uur ben je klaar met de cursus en zal er een korte nabespreking zijn. Mocht je nog vragen hebben over een vervolg cursus of lessen is dit het moment om het aan de pro te vragen!