Philip Broekhuysen

Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

John Bos

John is een gekwalificeerde professional en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het lesgeven van golf op alle niveaus – van beginners tot ervaren golfers. John is pragmatisch en gelooft dat iedereen kan leren golfen als hij/zij goed begeleid wordt – gebaseerd op een eenvoudige maar effectieve wetenschappelijke methode. Motto: wij maken golf moeilijk en technisch. Golfen is slechts één beweging leren.

Vasco Tilon

Vasco Tilon is een PGA AAA Head Professional en PGA Holland Mental coach. GolfTON Head coach. Hij heeft voor Golfclub Olympus programma’s geschreven voor topgolf en jeugdtalent ontwikkeling. In zijn lessen maakt hij gebruik van Trackman-data en videomateriaal.

Piet Hein Groenewoud

Piet Hein is opgeleid tot PGA Holland A-Professional én tot Iron Shirt of Golf-Professional. Tijdens zijn lessen maakt hij hierdoor niet alleen gebruik van de Westerse golfkennis, ook past hij Oosterse technieken uit de krijgskunst toe. Deze combinatie kenmerkt zijn unieke benadering van het lesgeven.

Idde Quik

Idde is een enthousiaste golfpro die jou graag helpt bij het verbeteren van jouw golfspel. Hij maakt tijdens de lessen gebruik van het Trackman systeem om inzicht te krijgen in hoe je jouw swing kunt optimaliseren.

Nanna van Ginhoven

Nanna van Ginhoven is naast PGA – AAA Professional tevens werkzaam bij de Johan Cruijff Academy, een HBO opleiding voor topsporters, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam. Zij is daar o.a. lecturer marketing research en zij begeleidt studenten bij het schrijven van hun scripties.

Dyon Lorist

Dyon is een jonge enthousiaste PGA Professional die inmiddels zijn opleiding tot B professional succesvol heeft afgerond. Met diverse overwinningen op de PGA Monday Tour en Open Golf Tour is hij een gedreven teaching pro. Door zijn uitstekende kennis en het gebruiken van nieuwe technieken helpt Dyon je graag verder je handicap en spel te verbeteren.

Robert Tordoir

Wil je je score in de baan verbeteren? Wil je de bal simpelweg gewoon echt fijn raken? Robert gaat enthousiast met je aan de slag om je te helpen nog meer plezier in het golfspel te krijgen en om je spel stabieler te maken. Komend jaar rondt hij de opleiding tot B-professional af.