Golflounge Amsterdam

‘Nét even iets anders!’

Afslaan, borrelen en fun voor iedereen!

Boek een box

 

Onze Boxen

Bij Golflounge Amsterdam heb je de keuze tussen 3 verschillende soorten Boxen:
de Lounge Box, VIP Box of de Private Box.

Lounge Box

Max. 6 personen

Private Box

Max. 6 personen

VIP Box

Max. 12 personen

Elke Box heeft zijn eigen zitgelegenheid en elke afslagplaats beschikt over zijn eigen Trackman scherm. Op deze manier kan ieder met zijn allen optimaal genieten van golf, een borrel en plezier!

Bedrijfsevenementen

Wil jij je gasten, medewerkers of zakenrelaties verrassen met iets wat zij niet verwachten? Alles is mogelijk in de Golflounge. Van een plenaire sessie met een spreker tot break-outsessies. In een relaxte setting golfen en vergaderen. Of een borrel met sportieve activiteit tot een groot feest met een DJ die tot in de late uurtjes doorgaat.

Meer informatie Boek een box

Agenda

Dit gebeurt er de komende weken in de Golflounge.

Champions League Finale! 10 juni 21.00

Wie gaat er met de cup met de grote oren vandoor? Is het weer Real Madrid of gaat Haaland Manchester City helpen aan de beker? Of wordt het toch een verrassing uit Italië, AC Milan of Inter Milan?

Vaderdag! 18 juni

18 juni is het weer vaderdag. Wacht jij ook elk jaar tot het laatste moment met het kopen van een cadeau? Wat dacht je van een uurtje golfen in de zon? Gezellig afslaan met een lekker drankje! Wees er snel bij want de zondagen zijn tegenwoordig druk! Reserveer snel!

F1 Event Oostenrijk op 2 juli 15.00

De Grand Prix van Oostenrijk wordt gehouden op de Red Bull Ring in Spielberg, Oostenrijk. Het circuit biedt een mix van hoge snelheidssecties en krappe bochten, wat zorgt voor spannende raceactie. Het heeft een schilderachtige omgeving in de Stiermarkse bergen en trekt fans van over de hele wereld, maar vooral veel Nederlandse Fans.

DJ in de Golflounge! 7 juli vanaf 17.00🎧

Begin de maand goed bij Golflounge Amsterdam. Het is de eerste vrijdag van de maand! Voor collega’s of vrienden de perfecte vrijmibo. ⛳️🏌️‍♂️ Reserveer snel online via onze website. Tot dan!

Zoon en dochter dag! 11 augustus

Tijdens de familiedag samen iets ondernemen, wat leuk is voor jong en oud. Golflounge Amsterdam.  

Alle events Boek jouw box

Trackman

Wat kun je allemaal met het Trackman scherm?

De trackman schermen beschikken over Dual Radar Technology. Dit zorgt ervoor dat alles wat jij met de club doet, gemeten wordt en uiteindelijk in duidelijke getallen en lijnen op het scherm verschijnt. De cijfers geven feedback op je swing, maar het is ook mogelijk om spelletjes te spelen tegen je vrienden of trainingsmaten op het trackman range systeem.

Check het hier!

Iedereen is welkom

Golflounge Amsterdam is de perfecte plek om samen te genieten van een:

  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Bruiloft
  • Familiedag
  • Kinderfeestje
  • Bedrijfsuitje
  • Netwerkborrel
  • Zakelijke meeting
  • Vrijmibo
  • Leuke middag of avond met je vrienden

Neem je gezelschap mee en spelen maar!

Boek een box

Food & Drinks

Golf en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Bij Golflounge Amsterdam begrijpen wij als geen ander dat een lekker hapje en drankje de beleving compleet maakt. We serveren fingerfood met een Aziatische invalshoek. Overheerlijke cocktails, een uitgebreid assortiment aan verfijnde wijnen en biertjes van de tap of op de fles.

Alle ingrediënten voor dat gevoel van ultieme ontspanning!

Bekijk de kaart