Golflounge Amsterdam

‘Nét even iets anders!’

Afslaan, borrelen en fun voor iedereen! Altijd een warm & gezellig gevoel. Overdekt en warmtelampen.

Boek een box

 

Onze Boxen

De boxen zijn overdekt en hebben warmte lampen! Wij hebben geen drivers.
Bij Golflounge Amsterdam heb je de keuze tussen 3 verschillende soorten Boxen:
de Lounge Box, VIP Box of de Private Box.

Lounge Box

De lounge Box is voor max. 6 personen. Je hebt een eigen zitplek, tafel, afslagmat en Trackman-scherm. Inclusief warmtelamp en overdekt!

Private Box

De Private Box is voor max. 6 personen. Deze Box heeft dezelfde capaciteit van een Lounge Box, maar het voordeel is de privé setting. Inclusief warmtelamp en overdekt!

VIP Box

De VIP Box is voor max.12 personen. Deze box is een XL-privé ruimte, bestaande uit 2 afslagmatten, comfortabele mid-hoge banken en 2 Trackman-schermen. Inclusief warmtelamp en overdekt!

Elke Box heeft zijn eigen zitgelegenheid en elke afslagplaats beschikt over zijn eigen Trackman scherm. Op deze manier kan ieder met zijn allen optimaal genieten van golf, een borrel en plezier!

Bedrijfsevenementen

Wil jij je gasten, medewerkers of zakenrelaties verrassen met iets wat zij niet verwachten? Alles is mogelijk in de Golflounge. Van een plenaire sessie met een spreker tot break-outsessies. In een relaxte setting golfen en vergaderen bij de Hoge Dijk. Of een borrel met sportieve activiteit tot een groot feest met een DJ die tot in de late uurtjes doorgaat.

Meer informatie Boek een box

Agenda

Dit gebeurt er de komende weken in de Golflounge.

27 februari Pitcher Tuesday! 🍻

Iedere dinsdag pitchers bier met 25% korting!⛳ Met uitzondering van grote partijen & eigen evenementen. Roep je vrienden bij elkaar en kom gezellig een balletje slaan!🏌️ Reserveer gemakkelijk online via het reserveringssysteem!  

Cocktail Wednesday!🍹

Iedere woensdag krijg je korting op alle cocktails! De korting is 25%.⛳ Met uitzondering van grote partijen & eigen evenementen. Nodig al je vrienden uit en kom gezellig borrelen en golfen! Maak gemakkelijk online een reservering!

1 maart vanaf 17.00🎧 Golfen met DJ!

Begin de maand goed bij Golflounge Amsterdam. Het is de eerste vrijdag van de maand! Voor collega’s of vrienden de perfecte vrijmibo. ⛳️🏌️‍♂️ Reserveer snel online via onze website. Tot dan!

Apre Ski Party 16 maart 🍻⛳

16 Maart organiseren wij een Apre Ski avondje samen met MyGolfHandicap.🍻 Bestel je Jagermeister en reserveer een lounge box tot 00.00 👀 Wil je een keer golfen in het donker met lichtgevende golfballen? Meld je dan aan voor het Nachtgolf event via https://www.mygolfhandicap.nl/events Boek snel jouw box via het reserveringsmenu! ⛳

Alle events Boek jouw box

Trackman

Wat kun je allemaal met het Trackman scherm?

De trackman schermen beschikken over Dual Radar Technology. Dit zorgt ervoor dat alles wat jij met de club doet, gemeten wordt en uiteindelijk in duidelijke getallen en lijnen op het scherm verschijnt. De cijfers geven feedback op je swing, maar het is ook mogelijk om spelletjes te spelen tegen je vrienden of trainingsmaten op het trackman range systeem.

Check het hier!

Iedereen is welkom

Golflounge Amsterdam is de perfecte plek om samen te genieten van een:

 • Verjaardag
 • Jubileum
 • Bruiloft
 • Familiedag
 • Kinderfeestje
 • Teamuitje
 • Bedrijfsuitje
 • Netwerkborrel
 • Zakelijke meeting
 • Vrijmibo
 • Leuke middag of avond met je vrienden
 • Feest organiseren 50 jaar

Neem je gezelschap mee en spelen maar!

Boek een box

Food & Drinks

Golf en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Bij Golflounge Amsterdam begrijpen wij als geen ander dat een lekker hapje en drankje de beleving compleet maakt. We serveren fingerfood met een Aziatische invalshoek. Overheerlijke cocktails, een uitgebreid assortiment aan verfijnde wijnen en biertjes van de tap of op de fles. Wij verkopen geen arrangementen betreft hapjes & drankjes.

Alle ingrediënten voor dat gevoel van ultieme ontspanning!

Bekijk de kaart